fotbollströja eget namn Palmeiras har sparkade tränare Ricardo

fotbollströja eget namn Palmeiras har sparkade tränare Ricardo Gareca med klubben farligt nära till nedgrävningszonen.

I eftermiddag skickade klubben ett meddelande på deras officiella hemsida. ”Ricardo Gareca är inte längre tränaren för Palmeiras.

”Gareca var ansvarig sedan slutet av juni och på den tiden fick fyra segrar, oavgjort och åtta nederlag i 13 matcher. Palmeiras Football Club tackar honom för sina tjänster och önskar hin tur med sin framtida karriär. ”

Argentinern hade varit i posten mindre än tre månader och lyckades bara en seger i Campeonato Brasileiro under sin tjänstgöringstid. I nio matcher där han tog hand om Paulista-klubben lyckades Palmeiras samla bara fyra poäng – en seger, en rubbning och sju nederlag.

Totalt lyckades Gareca fyra segrar från sina 13 lediga spel. Den sista halmen kom när sidan förlorade hemma till Internacional på lördag efter en annan bråkig bildskärm.

Med 18 matcher som spelas i ligan har Palmeiras 17 poäng, med klubben bara ovanför Coritiba på grund av matchade vinner.

Alberto Valentim bör ta hand om sidan för deras Copa do Brasil-slips mot Atletico-MG på torsdagen. Palmeiras spår 1-0 från första benet, spelade hemma.

Billiga Hazard tröja Barn Coach Dorival Junior, som tog ansvaret för Rio de Janeiro-klubben Fluminense för de sista fem matcherna under förra säsongen, är en av de tidiga favoriterna för Palmeiras hotseat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *