fotbollströja med eget namn barn Du ser inte många straffläggningar

fotbollströja med eget namn barn Du ser inte många straffläggningar sluta 3-0 – särskilt på internationell fotboll på högsta nivå, men för Cristiano Ronaldo och hans Portugal -sida var det precis vad som hände mot Chile i deras semifinal i Confederations Cup. Claudio Bravo – målvakten som kämpade så mycket för Manchester City i Premier League förra säsongen – var hjälten och räddade straffar från Ricardo Quaresma, Joao Moutinho och Nani.

Det lämnade Ronaldo, som skulle ta den femte straffen, helt hjälplös när Chile bokade sin plats i finalen, men bara för att han inte tog en straff i shootout betyder det inte att Cristiano inte spelade en kaptenroll på den tiden. Real Madrid -superstjärnan skulle ha varit förkrossad för att inte lägga till ännu en pokal till det som har varit ett otroligt 2017 för honom, vilket har sett honom vinna både La Lisa och Champions League. dock istället för att ta ut sin ilska på dem som missade sina sparkar, Ronaldo agerade som en riktig proffs.

Både Quaresma och Moutinho tröstades av Cristiano med en liten arm runt axeln och en liten kran på huvudet. Även om det knappast hade fått paret att må bättre, så hade de definitivt uppskattat det. Det var en lysande kaptenskapning. Se: Ronaldos lysande reaktion på missade straffar Ta en titt: Ronaldo skulle ha blivit besviken efter matchen, men han var snart gladde sig över nyheten att han precis hade blivit pappa till två tvillingar. Ronaldo har tvillingar Och superstjärnan skrev snart ett inlägg på Facebook för att avslöja de spännande nyheterna. ”Jag var med i landslaget och gav mitt allt som alltid, trots att jag visste mina barn hade fötts, säger Ronaldo. ”Tyvärr kunde vi inte nå vårt främsta sportmål, men jag är säker på att vi kommer att fortsätta att göra det portugisiska folket lyckligt.

”Presidenten för det portugisiska fotbollsförbundet och landslagschefen var omtänksamma mot mig och det är något som jag aldrig kommer att glömma.” Jag är mycket glad över att äntligen få vara med mina barn för första gången. ”Dags för välförtjänt vila för Ronaldo och att välkomna sina nya messi kläder tvillingar till världen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *