fotbollströja med namn David Moyes ger Kurt Zouma uppdatering Samtidigt har West Hams chef

fotbollströja med namn David Moyes ger Kurt Zouma uppdatering Samtidigt har West Hams chef Moyes avslöjat om Kurt Zouma kommer att vara tillgänglig för att möta Leicester i helgen.

Zouma har bötfällts två veckors lön, vilket motsvarar cirka 250 000 £, efter att en video på sociala medier visade honom slå och sparka sin husdjurskatt.

RSPCA har tagit katterna i deras vård och genomför för närvarande en utredning.

West Ham orsakade kontroverser på tisdagen då de beslutade att inte stänga av Kurt Zouma, vilket betyder att han var kvalificerad att möta Watford på London Stadium.

Och på sin senaste presskonferens bekräftade Moyes att 27-åringen kommer att vara fri att spela mot Foxes på söndag.

”Ja, han är tillgänglig för att spela mot Leicester,” sa managern (via football.london). ”Det finns olika åsikter, olika åsikter om huruvida han ska vara tillgänglig eller inte. Vi som klubb tog beslutet att säga att han borde vara tillgänglig och jag står fast vid det.

”Jag tror inte att klubben kunde ha vidtagit fler åtgärder, messi kläder barn snabbare, än vad de har gjort. West Ham har gjort ett riktigt bra jobb med att bötfälla honom med maxlöner. Jag tolererar inte hans handlingar, vi accepterade alla att de var djävulska. Men vi har valt att spela honom och vi står fast vid det.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *