fotbollströja ronaldo ”Du måste respektera varje lag

fotbollströja ronaldo ”Du måste respektera varje lag, men när vi kommer till Bernabeu kommer vi att ge den största respekten. Vi måste visa vår kvalitet.

”Framför allt att de är väldigt kompletta. De har några av världens bästa på varje position och de har spelat tillsammans i flera år.”

Med 222 miljoner euro som värvat Neymar och Mbappe, vars lån från Monaco kommer att göras permanent i slutet av säsongen för cirka 180 miljoner euro, tillsammans med Edinson Cavani på Parc des Princes denna mandatperiod, är 19-åringen säker på att de kan gå hela vägen.

”Vi tänker inte på att vara den bästa attacken i världen, bara det bästa laget i världen,” tillade han. ”Vad vi vill göra är att vinna och vara konkurrenskraftiga, det är bra att vi är den bästa attacken i världen , men det garanterar dig ingenting, det är hela laget som vinner. Det är sant att det är bra att ha en bra anfallare, men du måste vinna.

”Vi hade ett fantastiskt gruppspel och vi har möjligheten att visa världen att vi kan slå ut laget som har varit mästare i Europa under de senaste två säsongerna. Så det finns ingen press, inte alls, pressen är inte på oss. Vi kommer att spela vårt spel, vår stil och ge allt för att kvalificera oss.”

Konkurrensen om europeisk fotbolls mest prestigefyllda fotbollsdress barn titel är dock hård och Mbappe vet att det inte kommer att ge dem en rak väg till trofén att slå Madrid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *