fotbollströja ronaldo ”Jag har lärt mig massor

fotbollströja ronaldo ”Jag har lärt mig massor – jag har ropat saker som jag inte borde ha ropat på, jag har sagt saker till tjänstemän som jag inte borde ha sagt, jag har sagt saker till spelare som jag inte borde ha sagt,” Gerrard, som bara har hanterat nederlag en gång i alla tävlingar den här säsongen, medger. ”Jag har gjort misstag, jag har gjort massor av dem, jag gjorde ett [i sista matchen mot Wolves före paus], men det är därför jag är här och du vet inte om dem förrän jag berättar för dig på grund av jobb jag gör.

”Jag måste titta på mig själv och min personal. Gav vi ut fel information eller taktik? Dessa spelare försöker. Ibland får de fel men de gör sitt bästa. Ingen gör misstag med flit. Dagarna av att försöka döda spelare, att försöka slå sönder dem och kasta tekoppar är inget du vill göra, absolut inte med 16 och 17-åringar.”

I det här ämnet ansluter sig Gerrard till ett fast snarare än ett våldsamt tillvägagångssätt med sitt lag. ”Min åldersgrupp är förmodligen den första åldersgruppen där man måste behandla dem som unga män”, förklarar han. ”De lämnar skolan, spelar fotboll och hoppar upp en nivå från U16 till U18 och fyller på heltid.

”Vrålar jag åt någon inför hela gruppen och försöker förringa dem? nej det gör jag inte. Är jag stark med laget i halvtid om de inte har spelat bra i första halvlek? Ja. Är jag ärlig mot en spelare i ett en-mot-en-möte om hans spel om det inte har varit tillräckligt bra, eller om det finns delar av hans spel han behöver lyfta, eller hans inställning? Ja, jag är rak och ärlig. Men jag är inte med i det här för att förringa Fotbollskläder till Barn någon eller skämma ut någon.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *