fotbollströja ronaldo Om du inte var säker på om

fotbollströja ronaldo Om du inte var säker på om Ricardo Pepi var USMNT:s go-to-anfallare tidigare, så tog den här spelarlistan verkligen bort alla tvivel.

Pepi är den enda riktiga nr 9 i USMNT-truppen, eftersom Berhalter nästan har förklarat att FC Dallas-tonåringen är USMNT:s förstahandscenterforward.

Berhalter sa att Weah kunde starta upp på topp medan Ferreira eller till och med Pulisic också kunde vara nummer 9 i hans system, men gör inga misstag: detta är Pepis tid.

Med Pepi som ensam nummer 9, valde Berhalter att inte välja sådana som Josh Sargent, Daryl Dike och Jordan Pefok, med Dike i synnerhet i spektakulär form för Orlando City.

Som det ser ut är Pepi den perfekta blandningen av allt Berhalter letar efter och trots att han bara är några månader in i sin USMNT-karriär säger tränaren att han är helt bekväm med att 18-åringen är hans kille.

”Vi vill ha dynamisk rörelse i utvisningsbåset,” sa fotbollströjor barn Berhalter om beslutet. ”Den här typen av saker är viktiga. Daryl, jag tror att han är på väg tillbaka till sin form. Jag tror att han kommer att ha en roll att spela med landslaget i framtiden, jag tror att det inte är precis där vi behöver det just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *