fotbollströjor barn Chelsea ligger på tredje plats i Premier League-tabellen

fotbollströjor barn Chelsea ligger på tredje plats i Premier League-tabellen efter att ha vunnit West Ham United med 2-0 på Stamford Bridge.Eden Hazard gjorde båda målen i matchen då Maurizio Sarris sida gjorde tre segrar i rad i Premier League. utnyttjade Arsenals nederlag mot Everton för att öka deras förhoppningar om att hamna i topp fyra.

Hazards mål i första halvlek var bara för att påminna Chelsea-fans om talangen de kan komma att förlora. Belgien har varit starkt kopplad till en övergång till Real Madrid, som enligt uppgift är beredd att erbjuda honom ett sexårskontrakt värt 350 000 pund Real Madrid vill att Hazard tvingar fram ett drag Hazard 110 miljoner pund kontrakt med Real Madrid Jorginhos ”rånade assists” Och Reals intresse för Hazard kommer bara att ha ökat efter det sätt han slalom genom West Hams försvar för att öppna poängen. år gammal samlade bollen på West Hams halva och fortsatte att brista fram.

Titta: Eden Hazards mål Efter att ha blåst förbi Mark Noble producerade Hazard två experthandslag för att glida bortom två West Ham -försvarare och avlossade ett skott förbi Lukasz Fabianski. Carragher erkände i halvtid att hans mål bara förstärkte hans övertygelse om att den belgiske landskampen är den bästa spelaren i Premier League.

Chelsea var överlägset sina motståndare under de första 60 minuterna och det finns en känsla av att Sarri har hittat sin bästa line-up. Hazard och Hudson-Odoi flankerade Gonzalo Higuain, medan Ruben Loftus-Cheek började på mittfältet innan han byttes ut i andra halvlek av Ross Barkley. Det måste vara ett bekymmer för Liverpool, som är värd för Chelsea på söndag. West Ham ligger 11: a i tabellen. Nästa upp för Manuel Pellegrinis ronaldo tröja barn sida är ett möte mot Manchester United på Old Trafford på lördag.