Fotbollströjor barn med eget namn Brasilien tränare Dunga

Fotbollströjor barn med eget namn Brasilien tränare Dunga krävde förtroende och balans har varit avgörande för hans lags vinnande strejk, efter att de kryssade förbi Frankrike 3-1 på torsdagen.

Efter att ha tagit över från Luiz Felipe Scolari efter Brasiliens pinsamt utträde från förra årets VM har Dunga lett Seleçãoon en sju matchande vinnande streck, men han förnekade att han har en magisk touch efter Clashin Paris. Han citerades i GOAL: ”Dessa goda resultat är den frukt av arbete och beslutsamhet du ställer i vardagen. Vi måste fortsätta. Sedan VM har jag försökt att ge förtroende för spelarna och hitta den rätta balansen. bra match där vi var kompakta och där vi satte fart i spelet. Vi hade också en bra besittning. Vi begick förebyggbara fel, särskilt på uppsatta bitar och målet medgivna, men när vi rättade det, hittade vi rätt balans och vi vann logiskt. ”

Brasilien tränare Alexandre Gallo namngav sitt lag för den kommande FIFAU20 VM i Nya Zeeland, men två anmärkningsvärda utelämnanden inkluderar Fluminense’s Gérson och Santos Gabigol.

Juventus Tröja Barn Billigt Brasilien kommer att inleda sin kampanj mot Nya Zeeland 2015 mot Nigeria den 1 juni innan de tog Ungern och Korea DPR i Grupp E. Frågade om att inte välja Fluminense-starlet berömde Gallo 17-åringen men sa att han inte skulle prata om spelare Det är inte i truppen. Han pratade också om sina motståndare i gruppspelet. Gallo citerades på FIFAs hemsida: ”Vi ringde upp engagerade spelare som har erfarenhet av sitt land och har sin karriärform. Vi behöver spelare som är fullt fokuserade på våra mål. Nigeria orsakar alltid problem. De är ett starkt lag , tekniskt bra med bra spelare. Ungern har en typisk europeisk stil, direktfotboll, långa spelare. Nordkorea har inte mycket tekniska spelare, men de stänger dig mycket, de har fart och motattack intensivt. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *