Fotbollströjor barn med eget tryck Cristiano Ronaldo är den första spelaren

Fotbollströjor barn med eget tryck Cristiano Ronaldo är den första spelaren i historien som vinner titlarna i Premier League, La Liga och Serie A. Oavsett var du befinner dig i get-debatten (störst genom tiderna) kan du inte låta bli att respektera Ronaldo för hans förmåga att acceptera nya utmaningar och stiga till dem med relativt lätthet. Efter nio års dominans i Real Madrid bestämde han sig för att inleda ett nytt projekt med Juventus och hjälpte dem till en åtta ligatitel i rad.

Ronaldo utsågs till den mest värdefulla spelaren i ligan – blev den första spelaren som gjorde det i tre av Europas fem bästa ligor – och gjorde 21 mål på vägen till deras första mål. Champions League eller en inhemsk dubbel, men Ronaldo kommer med glädje att avsluta sin första säsong i Juventus med ännu en ligakrona. Ronaldo har blivit kronad POTY i tre länder Real Madrid missade illa Ronaldos mål den här säsongen Ronaldo utsågs till Serie A: s mest värdefulla spelare Mer ligasuccé för Ronaldo Det skulle inte bli någon dramatisk avslutning för Juventus hemmasäsong, med den gamla damen som arbetade med 1-1 oavgjort med Atalanta och förlitade sig på Mario Mandzukic för att producera en sen utjämnare, men det dämpade ändå inte atmosfären på Allianz Stadium. och Juventus-truppen fortsatte att parade Serie A-trofén efter matchen. Det gjorde det möjligt för Ronaldo att lägga till fotografier av honom som lyfte titeln till sin samling, tillsammans med snaps av hans Premier League-vinster 2007, 2008 och 2009 samt La Liga glory 2012 och 2017.

Ronaldo och Serie A-trofén För att göra ögonblicket ännu mer speciellt tog Ronaldo ett antal av sin närmaste familj på planen: hans flickvän Georgina Rodriguez, äldste son Cristiano Jr och hans mamma Maria Dolores. Familjens fotografering gick dock inte alla att planera som tv-kameror tog ett besvärligt ögonblick mellan Ronaldo, hans flickvän och hans son. Det berodde på att han av misstag slog dem båda med Serie A-trofén, såg helt omedveten om sin omgivning och visade noll sympati efteråt. Cristiano Jr var tvungen att vara tröstade av sin mormor efter att ha slagit i ansiktet, medan Rodriguez lät sväva in silver till henne bara några sekunder senare. Kolla in det underhållande klippet nedan: Kanske var FIFA 19 lite generösa och gav Ronaldo en synvärdering på 82. Det är inte förvånande att video har blivit viral över sociala medier och du måste tycka synd om Cristiano Jr när han får troféns fulla kraft i hans högra öga. Ronaldo själv var antingen lyckligt unawa om vad han av misstag gjorde, lämnade sin mamma för att reda ut situationen eller ville att Cristiano Jr skulle avlägsna den lilla knackningen. Hur som helst gav det förmodligen hans familjemedlemmar en fet påminnelse om att han hade erövrat italiensk fotboll och han Jag hoppas få samma trofé i sina händer nästa säsong.

Men i slutet av dagen dominerade Juventus Serie A barcelona tröja med eget namn före och efter Ronaldos ankomst, så fansen kommer att be om mycket mer under 2019/20 / Om Ronaldo kan matcha sina målskyttar från Real Madrid, då det finns all anledning att föreslå något speciellt under sitt andra år i Juventus. Tror du att Ronaldo kommer att föra Champions League till Juve? Säg dig i kommentarfältet nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *