fotbollströjor barn med tryck ngland säkrade en plats i 16-delsfinalen för kvinnans

fotbollströjor barn med tryck ngland säkrade en plats i 16-delsfinalen för kvinnans världscup då Jodie Taylors andra halvlek gav dem 1-0 seger mot Argentina i Le Havre. Euro 2017 toppscorer Taylor vände in bollen på bakre stolpen strax efter timmars märke när hon mötte en leverans från Beth Mead i slutet av ett bra drag. Det hade varit en frustrerande match fram till den tidpunkten för lejoninnorna, med Nikita Parris som fick se en straff i 29: e minuten räddad av Vanina Correa. Målvakten motverkade Phil Nevilles sida med ytterligare imponerande stopp för att hålla bort strejker från Mead och Parris innan Taylors mål bröt Argentinas tuffa motstånd. Efter att ha förseglat framsteg till nästa omgång efter att ha tagit sex poäng från två matcher, går England in i sitt sista grupp D-spel, mot Japan i Nice på onsdag, för att cementera topplacering i poolen.

England gjorde två mål under de sista 12 minuterna för att slå Kroatien 2-1 och boka sin plats i Nations League-finalen. De tre lejonerna var på väg mot nederlag när Andrej Kramarics avböjda ansträngning gav besökarna ledningen på Wembley, före mål från Jesse Lingard och Harry Kane vann matchen. Här diskuterar Press Association Sport fem samtal från spelet.

Stäng CallVictory betyder att England bokar sin plats i nästa sommars Nations League-finaler – som kommer att arrangeras i Portugal – när de kommer att möta de tre andra League A-gruppvinnarna för ära, men Grupp 4 var så nära att de tre lejonen var fem några minuter från att inte bara gå miste om en finalplats, utan också att röra sig ned från toppnivån när turneringen kommer igen. istället är det Kroatien som kommer att sjunka medan Spanien, som slutade tvåa, stannar kvar på denna nivå. National League är Ett hitDet kommer att vara lätt för England att säga att de nu går igenom finalen, men även om de hade förflyttats bevisade detta Wembley-möte att Nations League fungerar som ett koncept. Det var något som reste på resultattavlan och som ett resultat tog med drama och kände att en internationell vänskapsmask inte kunde. Firandet matchade inte riktigt det kaos som sågs under sommarens världscup, psg tröja men ljudnivåer när Kane gjorde avgöraren visade att fansen brydde sig om ut att vinna.