fotbollströjor barn ”Vi har redan sett massor

fotbollströjor barn ”Vi har redan sett massor av skador i Premier League. Pep [Guardiola] har pratat om det, andra tränare också. Vi som managers, som klubbar, som medicinsk personal, vi måste ta hand om dem, det är därför vi måste vila spelare vid vissa tider. Så, ja, jag skulle ha velat ha haft fem subs.

Solskjaer skulle ha njutit ännu mer av regeln om fem avbytare nu han tror att han har en starkare trupp att använda.

Norrmannen lyckades ge vila åt Bruno Fernandes och Marcus Rashford i 5-0-hamringen av RB Leipzig på onsdagen – den sistnämnde kom från bänken för att göra ett hattrick – och laget har vunnit tre av sina fyra senaste matcher totalt. tävlingar samtidigt som han roterar sin trupp.

”För tillfället ser vi ut som ett Man United-lag. Jag har möjligheter, jag har fått konkurrens om platserna, säger Solskjaer.

”Vilket som helst framgångsrikt lag i den moderna fotbollens era har haft det alternativet att vila spelare, att rotera och det är förmodligen det enda sättet du kan hålla i fotbollströja bellingham den mest intensiva ligan i världen för mig och även med Champions League involverat, och du vill gå för troféerna.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *