fotbollströjor billigt Manchester City-mittfältaren Fernandinho står

fotbollströjor billigt Manchester City-mittfältaren Fernandinho står inför uppgiften att försöka ”leva med detta” efter Brasiliens 7-1-VM-förnedring.

Blues-esset, så imponerande i kvartsfinalen mot Columbia, drabbades av en mardröm under första halvåret eftersom mål från Thomas Muller, Miroslav Klose, Toni Kroos (två) och Sami Khedira skickade Tyskland i 5-0.

Fernandinho drogs av vid pausen innan Andreas Schurrle lade till en andra halvlek dubbla tillförde ett rekordstort nederlag på turneringsvärdarna.

”Jag tror att vi alla är medvetna om att det var ett” omöjligt ”resultat. Denna match kommer att komma ihåg för alltid,” sa Fernandinho till SporTV.

”Atmosfären är inte särskilt bra efter ett sådant nederlag, inte bra alls. Vår dröm har avslutats på ett mycket hårt sätt.

”Vi måste ha personlighet, höja huvudet och försöka leva med detta. Jag tror att professionalismen hos var och en av oss, vår karaktär och ära och nöjet att göra det vi gillar mest är det som kommer att hjälpa oss genom de kommande tre dagar.

”Vi kommer att kämpa liverpool tröja salah för tredje plats det bästa vi kan på lördag.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *