fotbollströjor Chelseas överklagande mot sitt förbud mot två fönster för att underteckna mindreåriga

fotbollströjor Chelseas överklagande mot sitt förbud mot två fönster för att underteckna mindreåriga spelare har i stort sett avvisats av FIFA, har världsfotbolls styrande organ meddelat. Premier League-klubben fick sanktionen, som löper fram till juli 2020, i februari och fick också böter på 460 000 pund. för 29 överträdelser av reglerna om internationell överföring av minderåriga. Chelsea överklagade omedelbart och målet behandlades av FIFA: s överklagandekommitté förra månaden.

I ett uttalande sa FIFA att det har gjort det

delvis biföll ”överklagandet, men bara i den meningen att Chelsea nu kommer att få underteckna spelare under 16 år, förutsatt att de kommer från Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Förbudet mot att underteckna personer över 16 år kvarstår, liksom böterna. Hazard skakar på huvudet och kör iväg efter att Chelsea-fansen ber honom att stanna Cahill: Det är ”väldigt svårt” att respektera Maurizio Sarri De sex bästa mini-ligorna för säsongen 2018/19 PL Gränsöverskridande överföringar av spelare under 18 år är förbjudna om det inte finns några specifika, Icke-fotbollsskäl för spelaren att flytta till det aktuella landet. FIFA undersökte ursprungligen mer än 100 ärenden som rör Chelsea, med flera år tillbaka, men anklagade bara de blå för 92 brott mot artikel 19 – regeln som förbjuder registrering av minderåriga – och andra avgifter relaterade till att klubben har tredje parts inflytande över andra klubbs spelare.Chelsea försvarade sig framgångsrikt i 63 av dessa fall vid en disciplinärkommitté men befanns skyldiga till 29 olagliga överföringar.

Stamford Bridge-dräkten fick 90 dagar på sig att

reglera situationen för de mindre aktuella juventus kläder barn ronaldo spelarna ”och fotbollsförbundet fick också böter på 390 000 pund för att låta Chelsea registrera dessa spelare. La Liga-klubbarna Atletico Madrid, Barcelona och Real Madrid har alla sanktionerats för liknande brott. förr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *