fotbollströjor med tryck David de Geas Manchester United

fotbollströjor med tryck David de Geas Manchester United-karriär kan ha börjat långsamt men han har utvecklats till att förmodligen vara den bästa målvakten i världen just nu. Manuel Neuer’s skadeproblem öppnade debatten och De Geas prestationer förra säsongen såg honom fortsätta en formkörning som har sett honom vara en av de mest genomgående utmärkta spelarna i Premier League. De Gea har blivit så viktig för United att spanjoren har vunnit sitt Årets spelare-pris fyra gånger – ett rekord hos klubben – men det ses också att han riktas mot Real Madrid.

Att göra länken mellan Real och De Gea är lätt med tanke på de 13 gånger europeiska mästarna behöver en målvakt i världsklass och det faktum att De Gea kommer från Madrid. Han kom till och med nära att flytta dit, bara för ett administrativt fel men när Real inte har lyckats få honom att ersätta Iker Casillas för dem, har De Gea gjort för det spanska landslaget – även om dåliga prestationer i Ryssland i sommar såg honom bli en syndabock för sitt land Trots det är Real på marknaden för en målvakt igen i sommar – vilket föranleder spekulationer om De Geas önskan. Och han har bestämt sig. Enligt Manchester Evening News är De Gea redo att förbinda sin framtid till United länge genom att underteckna ett nytt kontrakt och med Reals åtagande att underteckna en målvakt i sommar, skulle det nästan säkert avsluta någon chans att han återvänder till Madrid. Och hans anledning att vilja stanna? United-fansen.

Kritiken som De Gea har mött i Spanien efter VM har tydligen bara framhävt hur mycket stöd han känner på Old Trafford från fans som har stött honom genom svåra tider två gånger. De Gea kämpade inledningsvis när han gick med i United men fansen fastnade med honom och, som lagkamrat Ander Herrera förklarar, betydde deras stöd när målvakten nästan gick med Real mycket för honom.

Vi har, tror jag, den största mängden fans i världen, ”sa Herrera.” De är väldigt lojala.

De har redan visat det för honom [De Gea] och han vet att han kommer att få tillbaka dem.

Jag minns den svåra sommaren när alla pratade om Real Madrid barcelona kläder barn och han spelade det första spelet på Old Trafford och alla sjöng hans namn.

Han sa till mig: ”Det här är fantastiskt – de är bäst.” ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *