fotbollströjor Under 2022 har fotbollsgudarna verkligen inte varit snälla

fotbollströjor Under 2022 har fotbollsgudarna verkligen inte varit snälla mot Arsenal. Trots att Arsene Wengers lag lyfte FA-cupen på Wembley har Arsene Wengers lag utstått en lång period av kaos, där tränaren upprepade gånger utsatts för övergrepp från sina egna fans. Deras liga Formen har varit fruktansvärd, och överlämnade sitt perfekta rekord att alltid sluta bland de fyra bästa när Liverpool slog dem till rejäl slag på sista dagen av förra säsongen.

Det finns många anledningar till varför Gunners har varit så dåliga, som deras odugliga försvar, fruktansvärda attityd på planen och uppenbar brist på topptalanger. En annan framträdande orsak kan vara den fortsatta frånvaron av den kanske viktigaste spelaren i hela deras trupp. .Alexis Sanchez må vara målskytten, men den spanske mittfältaren Santi Cazorla är mannen som får Arsenal att ticka och utan honom är de helt enkelt inte i närheten av lika effektiva. Den lilla spelspelaren är en av de mest begåvade spelarna i sin generation och hans förmåga att Att glida förbi spelare med lätthet är oerhört roligt att titta på. Vill du se en sammanställning av Cazorlas snygga fotarbete? Tja, leta inte längre eftersom en Twitter-användare har skapat just den videon, så luta dig tillbaka och beundra Arsenals lilla trollkarl. VIDEODet ser bara så enkelt ut för honom.

De i reserven har inte klarat sig mycket bättre, med Francis Coquelin och Mohamed Elneny båda visat vid ett flertal tillfällen att de inte är Arsenals standardspelare. Gunners nästa match i Premier League är hemma mot Bournemouth på lördag och efter två raka förluster mot Stoke och Liverpool, manchester united kläder barn Wengers lag behöver tre poäng mer än någonsin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *