haaland tröja barn Diego Maradonas död – allmänt

haaland tröja barn Diego Maradonas död – allmänt betraktad som en av de största fotbollsspelarna genom tiderna – inträffade den 25 november 2020 i Buenos Aires, vilket skickade chockvågor genom fotbollsvärlden.

Maradona, som hade varit huvudtränare för den argentinska Primera Division-sidan Gimnasia de la Plata, hade varit sjuk, efter att ha varit inlagd på sjukhus med en blodpropp i hjärnan i början av november.

Han lades in på La Plata-kliniken den 2 november efter att ha klagat över trötthet och nedstämdhet, med representanter för stjärnan som hävdade att tillståndet inte var allvarligt.

Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ”den nya Sancho” i Dortmund?
Världscupvinnaren opererades för att åtgärda blodproppen och proceduren var en framgång.

Maradona släpptes därefter från sjukhuset den 12 fotbollströja barn med namn november för att återhämta sig hem som poliklinisk patient, med behandling och övervakning från läkare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *