haaland tröja ”En otrolig match, mycket underhållande

haaland tröja ”En otrolig match, mycket underhållande, men av fel anledningar för Liverpool till slut. De blev lite nerviga Liverpool måste man säga.

”När det första målet kom in, sedan det andra, Fabinho, vars normalt sett så lugn på bollen, skickade det ur spel, de var inte lika intrikat som de var i första halvlek.

”Så det påverkade dem definitivt men det fjärde målet dödade dem och sedan kontrollerade de matchen och klarade det.”

Efter att ha besegrat Genk med 6-2 i sin gruppinledning har Salzburg bevisat att deras attack kan orsaka allvarlig skada i Europa.

I den österrikiska Bundesliga den här säsongen har Jesse Marschs sida gjort 40 mål under sina första nio matcher och visat hur dödlig deras attack kan vara på Anfield.

”[Salzburg] var otroliga. Jag tänkte anfallsmässigt, du tittar förmodligen på vem de har spelat mot den här säsongen och det här var deras första riktiga, riktiga test,” Crouchsaid.

”Men det var en fantastisk anfallsprestation från dem. [Takumi] Minamino var klass, Hwang [Hee-chan], några fantastiska individuella prestationer, och [Erling] Haaland kom från bänken för att försegla vad han trodde skulle ha varit oavgjort, men Salah dök upp på slutet.”

4-3-resultatet gör att Liverpool klättrar upp till tvåan i Matchtröjor Fotboll Barn rupp E med de regerande Champions League-vinnarna som förlorade sin gruppinledning med 2-0 mot Napoli.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *