har inte varit fotbollströjor barn med tryck orolig för att slåss för

Pep Guardiola fortsatte med tre på baksidan mot Brighton efter en framgångsrik pre-season – och skördade belöningarna. City sparkade av den nya kampanjen med ett rent lakan och ny signering Kyle Walker var en uppenbarelse på höger flank.

Det lägger emellertid mycket press på mittbackarna, med John Stones, Vincent Kompany och Nicolas Otamendi som startar spelet på Amex Stadium.

Eliaquim Mangala är out of favor och fotbollströjor barn Tosin Adarabioyo är oerfaren, vilket betyder att staden är beroende av sina tre seniorer att hålla sig i form och på form under hela säsongen om formationen kommer att lyckas.

City har fått bud för West Brom-kaptenen Jonny Evans, och om Guardiola använder samma system hemma till Everton – vilket sannolikt ser ut som möjligt – kommer det bara att öka behovet av att få upp erbjudandet och få affären klar.

Sista chansen att imponera till vänster?
Benjamin Mendy kommer inte att övervägas för Everton-konflikten, men han närmar sig slutet på hans rehab. Monaco-mannen, som redan är en populär siffra tack vare sina sociala medier, har inte varit fotbollströjor barn med tryck orolig för att slåss för sin plats utifrån bevisen i Brighton.

Danilo vänstra fot verkar vara en fantasifigur, medan Leroy Sane hittills har visat sig mycket mindre effektiv som en vinge tillbaka. Vem Guardiola väljer att börja på Etihad Stadium kan bara ha ett spel att lägga på lite press innan Mendy återvänder till fitness.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *