Harvey: Messi är den bästa spelaren i historien

Fotbollströjor barn Messi

Nyligen accepterade den spanska mittfältaren Harvey den officiella intervjun med Europeiska unionen. I denna intervju betonade Harvey återigen att Messi är ”den bästa spelaren under de senaste tio åren.” Dessutom har Harvey sagt att Barcelona inte bara är fotbollskolan, han lärde dig också hur man respekterar motståndaren och lagkamraterna.Fotbollströjor barn, skjortor för barn är alltid välkomna.

”För mig är Messi den bästa spelaren i historien och den största spelaren under det senaste decenniet,” sa han. Även om spelarna i det aktuella stadiet av fysisk konfrontation och en viss grad av förbättring av skicklighet, men det här skakar inte Messi i fotbollspositionen. ”När det gäller Lionel Messi är Harvey inte käftig med sina komplimanger,” han är en obegriplig spelare och jag har aldrig sett en spelare som kan prata med honom på planen. ”Fotbollströjor barn Messi, hela vägen för att stödja ditt lag under säsongen.

”Messi har blivit fotbollsflaggan, han är också ett exempel på otaliga lekande barn, kanske kan hans prestationer på scenen på detta stadium påverka en generation.” Harvey fortsatte: ”Jag är väldigt lycklig Jag har en chans att ha en bra tid i Barcelona, ​​för mig, att spela fotboll i Barcelona är en ära, känslan av att leka i sidan av Lionel Messi är väldigt bra.” Fotbollströjor barn med tryck Hitta rätt fotboll från din favoritfotbollsklubb.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *