Hernanes har bekräftat på Facebook fotbollskläder med eget tryck att han lämnar

Hernanes har bekräftat på Facebook fotbollskläder med eget tryck att han lämnar Lazio för att skriva med Internazionale.

Brasiliens internationella har varit starkt kopplad till Nerazzurri under de senaste två veckorna och det verkar som om en överenskommelse nu är nära slutförandet.

”Hej killar, jag skulle vilja förklara mina tårar för att jag har sett att du har fel! Igår grät jag inte eftersom Igli Tare och presidenten bad mig att gå. Jag grät inte för det här! ”Sa han.

”Jag grät eftersom de två lagen förhandlar och jag har haft möjlighet att lämna, möjligheten att lämna Rom, den plats jag älskar, fansen jag älskar och de människor jag älskar.

”Jag har sagt till presidenten Billiga Ozil tröjor att jag skulle vilja gå för troen på att detta är bäst på professionell nivå.

”Jag tackar [Lotito] personligen för att han alltid har varit rättvis med mig. Detta är mitt val. Att följa önskan på professionell nivå för att bli ännu högre i fotboll.

”Tack för den kärlek du har givit mig från första dagen till idag, och vet att jag kommer att älska dig för alltid och aldrig glömma dig.

”Även om du vänder dig mot att hata mig för dessa ord,

”Hernanes.”

Hernanes gick med i Lazio i augusti 2010 för 11,1 miljoner euro från São Paulo. Den här säsongen har han gjort 17 framträdanden med tre mål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *