Internazionale fotbollströjor med eget tryck billigt försvarare Jonathan hoppas

Internazionale fotbollströjor med eget tryck billigt försvarare Jonathan hoppas att hans utmärkta klubbform kommer att belönas med en internationell uppringning.

Den 27-årige har tittat förnyad under den nya Inter-tränaren Walter Mazzarri.

”Nu har jag den kontinuitet jag letade efter. Med Mazzarri har jag återställt mitt förtroende, jag har startat säsongen bra och förhoppningsvis kan jag fortsätta så här, säger Jonathan, som rapporterats av sempreinter.com.

Fullbacken har startat fem matcher för Nerazzurri den här säsongen och vann vinstaren i förra veckans 2-1 seger mot Fiorentina.

Jonathan kämpade Billiga Arsenal tröjor först efter att han var med i Inter från Santos 2011 och lånades till Parma efter bara sex månader i Milano. Nu har han äntligen avgjort, Conselheiro Lafaiete-infödda, är eyeing Seleção, före nästa sommar VM.

”Jag vet att [Luiz] Felipe Scolari tittar på de brasilianska spelarna i Europa. Det blir inte lätt, eftersom jag har två stora spelare som Maicon och Dani Alves som tävlar för samma position, fortsatte Jonathan. ”Jag jobbar dock hårt och om jag en dag får chansen, är jag redo för ansvaret.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *