Jag attackerade innan vi kom till Angola för att välja Barcelona Tröja Barn Billigt Toulon som vår träningsbas

Det ledde till att han krävde att han skulle sparka.

”Efter det här nederlaget upptäckte jag vem som var mina vänner och vem var mina fiender”, sa Saadane, som tydligt har skadats av presskonsolen, berättade för AFP.

”Jag attackerade innan vi kom till Angola för att välja Barcelona Tröja Barn Billigt Toulon som vår träningsbas och attackerade igen när vi förlorade till Malawi.

”Kritiken blev personlig, det var respektlöst efter offret som gjorts för att hjälpa Algeriet tillbaka på kontinentalt och internationellt stadium.

”Jag behöver inte bevisa någonting för någon. Min rekord talar för sig själv. ”

”Jag känner mig oförskämd”, tillade mannen som heter ”Cheikh” av sina spelare.

”Ingen drömde att vi kunde kvalificera sig till VM. Alla som kritiserar mig vet ingenting – vi förlorade ett spel och ingen kommer att förlåta oss.

”Mina kritiker glömmer vem som är Rabah Saadane – om de vill veta vem han är, måste de se tillbaka till det förflutna eller bara några månader.

”Jag har inget att bevisa.

”Träning landslaget är en ära för mig – men det är också ett stort ansvar. Varje gång jag blir ombedd att bli tränare svarar jag utmaningen och jag gör ett framgångsrikt jobb med det. ”

När han kallades för att bli tränare för femte gången 2007, bad hans fru att han inte skulle acceptera, eftersom när tiderna blir, kan grova fans bli grova.

”Jag tog jobbet igen trots att jag vet risken som den Fotbollströjor barn med eget namn presenterar på min familj, i mitt liv – jag ger inte upp det lätt.”

Efter sin steniga start fortsatte Algeriet med att slå Mali 1-0 och rita 0-0 med Angola för att nå kvartfinalen som grupp A-löpare, vilket gör Saadane nöjd med att hans lag är på rätt väg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *