Jag tror på projektet och Fotbollströjor barn ambitionen för klubben

Stefan de Vrij var ”ledsen för hur det sista spelet gick” med Lazio, men förnekar en intressekonflikt med tanke på att han redan hade skrivit för Inter.

Försvararen spelade för Biancocelesti i det sista Serie A-spelet i säsongen, en match som såg den milanesiska sidvinsten och ledde Simone Inzaghis män till Champions League-kvalifikationen.

”Jag var mycket ledsen för hur det senaste spelet gick, men alla som billiga fotbollströjor känner mig har ingen tvivel om min personlighet och attityd”, sa De Vrij i sin Nerazzurri-presentation.

”Vi hälsade varandra och de önskade mig lycka till.

”När sa jag till Lazio? Jag kan inte säga exakt, men det var två eller tre veckor före den sista matchen.

”Nu är det tidigare, du kan inte gå tillbaka. Det gick som det gick, och om jag tittar på mig själv i spegeln, vet jag att jag gjorde allt jag kunde till sista minuten, som alltid. ”

Det verkade som om De Vrij skulle förnya sig med Lazio, om än med en frisättningsklausul, men han slutade med att signera till Inter på en gratis transfer.

”Klubben visade omedelbart sitt förtroende för mig, ingen ville ha mig så starkt.

”Jag tror på projektet och Fotbollströjor barn ambitionen för klubben, jag är väldigt glad och jag är övertygad om att jag gjorde rätt val.

”Luciano Spalletti? Vi pratade flera gånger. Som jag sa, ville ingen mig lika mycket som Inter och jag tackar klubben och coachen, som ville ha mig så mycket.

”Klubben vill växa, vi är ambitiösa och vi vill göra det bra i alla tävlingar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *