Jose Mourinho väckte oro bland United-supportrar fotbollströja med eget namn barn

Manchester United-duon Luke Shaw och Ashley Young återhämtar sig väl efter skador och kan vara tillgängliga för val nästa månad.

Jose Mourinho väckte oro bland United-supportrar fotbollströja med eget namn barn på sin presskonferens på fredag ​​i Los Angeles när han föreslog att ”Crutch Crew” -kvartetten av Shaw, Young, Marcos Rojo och Zlatan Ibrahimovic skulle stå i sidled i upp till fyra månader.

Men MEN Sport förstår att Young kan vara helt fit i en månads tid medan Shaw är nöjd med de framsteg som han gör från en benskada som Mourinho beskrev som ”viktig” för två månader sedan och kunde komma tillbaka före schemat.

Shaw, Young och Rojo fick behandling separat från resten av United-truppen på UCLA-campus på fredag ​​och förväntas inte komma att räkna under turneringen i USA med fem matcher.

Demetri Mitchell var med i partiet som reste till Los Angeles messi fotbollströja barn och Matteo Darmian förväntas fortsätta vid vänsterbacken, med Daley Blind ett annat alternativ.

Mourinhos fras kan bara ha hänvisat till de mer extrema skador som drabbats av Rojo och Ibrahimovic, som båda sprängde sitt främre korsbånd kontra Anderlecht i april.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *