jude bellingham tröja Nicolo Barella kan vara

jude bellingham tröja Nicolo Barella kan vara ett mål på 45 miljoner pund (58 miljoner dollar) för Chelsea, men Italiens manager Roberto Mancini har låtit en varning till Cagliaris mittfältare inför eventuella stora pengar.

Målet avslöjade nyligen att 21-åringen har identifierats som ett toppmål av Maurizio Sarri, mitt i konkurrensen från Serie A-tungviktarna Inter.

Chelsea-chefen ser den högt rankade ynglingen som en naturlig efterträdare till Cesc Fabregas, som har genomfört ett byte på 10 miljoner pund ($13 miljoner) till Monaco.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Det verkar bara vara en tidsfråga innan Barella chelsea tröja befinner sig i farten, och det förväntas att hans potential snart kommer att ges en större scen att blomstra på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *