Juventus vinner Turin i topp fyra i den italienska cupen

2017-2018 säsongen av den italienska Cup 1/4 final var ett fokus, med Serie A jättar Juventus hemma mot Turin. I första halvlek gjorde Costa bollen. I andra halvan av matchen fick Manjukichi Dibala hjälp efter att ha skjutit bollen. Till slut vinner Juve 2-0 över Turin i topp fyra i den italienska cupen, som kommer att vara i semifinalen mot Atlanta. Den Fotbollströjor barn, skynda upp beställer det.

Juventus ger fortfarande inte sina motståndare för andra gången den här säsongen. Dibala hjälper två mål, Grass Kosta och Manzukic mål, Juventus 2: 0 seger över den sista italienska cupen fyra. Nytt Juventus kläder barn, njut av rabattpriset, samt snabb och säker leverans, så att drömtröjorna snabbt går på plats på din sida!

Juventus fick en ledning under den första halvan av 15 minuter. Asamoah stängde Area Line tillbaka för att göra, Dibala fel, men den bästa vakten bråttom för att rädda bollen sparkade till dibala kroppen, hände till rebound till Grass Kosta foten, den senare sidan av den förbjudna område kanten skjutboll poäng, 1: 0.

De första 67 minuterna, Juventus och nästa stad, Khedira trottoarer, dibala framsidan av den slutna zonen spade bollen träffade motståndarens kropp efter att ha spelat till kanten av det begränsade området, Manzuki Qi för att hitta en enda chans, inför attacken Savage utpekad, 2: 0.

Till slut vann Juventus segern 2: 0 över Turin för att kvalificera sig till den fyra-starka italienska cupen. Också runda Allegri om ett nytt års önskemål om att fortsätta tre-tier-striden. Juventus semi-final rival var Atlanta, som vann Naples 2: 1 dagen innan. Halvfinalen tar två rundor. Om du vill veta mer om Fotbollströjor barn med tryck, besök webbplatsen, där det finns en mer detaljerad beskrivning.