Lee Carsleys team följde efter en Ike Ugbo-strejk barn fotbollskläder

Manchester City under 18-talet blev besvikna och uppmuntrade efter att ha avslutat den första etappen i deras FA Youth Cup-final med Chelsea all square.

Lee Carsleys team följde efter en Ike Ugbo-strejk barn fotbollskläder vid halvtid men Phil Foden jämnade slaget för att skapa ett spännande mål i årets tävling.

Poyntons Ed Francis, som kaptenade laget från försvarets centrum, var nöjd med hur laget svarade långsamt.

”Jag trodde att första halvlek var vi lite fattiga,” sa han.

”Vi kunde ha varit bättre men jag tror att vi vände på det under andra halvlek, var bekväma på bollen och hade majoriteten av besittningen.

”Vi fick målet. Det hade varit trevligt att få ytterligare ett men det har gett oss förtroende att gå in i andra etappen.

Manchester Citys Ed Francis (Bild: Eddie Garvey / MEN)
”Jag tror att det var en ny upplevelse för gubbarna. Det är något vi fotbollströja barn barcelona kommer att behöva vänja oss vid våra karriärer. Det var definitivt en bra upplevelse och något vi kan ta oss in i andra benet.”

Tidigare Everton mittfältare Carsley förklarade hur samtalet vid halvtid centrerade kring att hantera spelets förväntningar och vill ha en bättre prestation nästa vecka.

”Jag pratade med dem om några av de upplevelser som jag hade haft som spelare där du väntar och väntar på att bygga upp för spelet och när spelet kommer är du tömd, känslomässigt och fysiskt krossad innan du har till och med sparkade en boll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *