lewandowski tröja FIRE 3, Minnesota United 1. The Fire

lewandowski tröja FIRE 3, Minnesota United 1. The Fire har 1-5 under sina senaste sex och Nemanja Nikolic har blivit kall, men Loons borde fungera som precis den svacka-buster Veljko Paunovics lag behöver.

DYNAMO 2, Sporting KC 1. Lika tufft som det är att satsa mot ett utvilat Sporting KC-lag med bara en förlust på 11 matcher, vägspel har fortsatt att vara knepigt och Dynamo är obesegrade på hemmaplan.

REAL SALT LAKE 3, Rapids 0. Titta inte nu men RSL är inom beröringsavstånd från en slutspelsplats, och att möta en olycklig Rapids-sida är precis vad Mike Petke beordrade.

Impact 1, TORONTO FC 2. The Impact kör en vinstsvit på fyra matcher, men just nu är det svårt att satsa mot en fullstyrka TFC, som har för många vapen för Montreal att hantera.

Galaxy 1, JORDbävningar 2. Jordbävningarna slogs ner av RSL på onsdagen, men möter nu en Galaxy-sida med ett lapptäckeförsvar och en kämpande offensiv. Leta efter Chris Wondolowski som leder laddningen för San Jose.

SOUNDERS 2, Timbers 1. Clint Dempsey fortsätter sin fotbollskläder barn heta målgång, medan Timbers-anfallet kämpar utan Fanendo Adi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *