lewandowski tröja När det gäller formen ser den

lewandowski tröja När det gäller formen ser den qatariska sidan ut som favoriter, men med sådana som Mehdi Taremi som plundrar mål (totalt sju) för den iranska outfiten, skulle de göra klokt i att vara försiktiga. Persepolis huvuduppgift blir att munkamma Lekhwiyas främsta skapare – Nam Tae Hee. Hur de klarar sig i den uppgiften kan mycket väl avgöra denna slips.

Spelplats: Azadi Stadium, Teheran Avspark: 23 maj, 19:30 UTC+4:30

Esteghlal Khouzestan (IRN) mot Al Hilal (KSA)

Irans Esteghlal Khouzestan ställs mot den saudiarabiska sidan Al Hilal i den sista åttondelsfinalen i West Zone denna vecka, där matchen spelas i Muscat på grund av diplomatiska frågor mellan Saudiarabien och Iran. Den iranska sidan kom tvåa i grupp B och tog sig igenom medan deras motståndare skryter med ett obesegrade rekord, med tre segrar och tre oavgjorda.

Men alla deras tre dragningar har kommit på deras resor och det är något Esteghlal Khouzestan kommer att se till att dra nytta av. Ändå är Al Hilal en formidabel sida och med Billiga Fotbollskläder Barn sådana som Nicolas Milesi i fin form, kan den iranska sidan behöva vara försiktig på tisdag.

Plats: Seeb Sports Complex, MuscatKick-off: 23 maj, 20:00 UTC+4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *