manchester city tröja med eget namn ”Trots allt känner

manchester city tröja med eget namn ”Trots allt känner jag mig väldigt bekväm i Augsburg. Min flickvän kommer härifrån, klubben är som en familj och erbjuder unga spelare möjligheten att utvecklas i fred. När vi ser bra ut som ett lag är det lättare för individer att se ut. också bra.”

Max tillade om intresset från PSG och Manchester United: ”Vissa saker är tryckta i tidningen, vissa saker skickas vidare genom min agent.

”Det var inte så att jag behövde ta itu med ett erbjudande. Det var viktigt för mig att fokusera på försäsongen. Jag tycker att det gick bra.”

Max insisterar på att det inte rådde tvivel om att stanna i Augsburg eftersom han inte behövde väga upp fördelarna med att göra ett uppmärksammat drag någon annanstans.

Han tillade: ”Det beror alltid på om det finns specifika förfrågningar. Det var inte fallet i somras. Det var därför det alltid stod klart för mig att jag ville koncentrera mig fullt ut på Augsburg.

”Jag är bara glad att ämnet nu kan vila.”

Max är redan igång för kampanjen 2018-19 när Fotbollskläder till Barn det gäller assists, med ytterligare en till hans imponerande resultat under oavgjort 1-1 mot Borussia Mönchengladbach före landskampsuppehållet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *