manchester city tröja Pep Guardiola säger att hans

manchester city tröja Pep Guardiola säger att hans Manchester City-trupp är ”redo” att skriva historia genom att säkra en första Champions League-krona, men erkänner att han ännu inte har bestämt sig för ett startande XI.

Tränaren har ett överflöd av talanger till sitt förfogande, med Sergio Aguero – som kommer att avgå efter ett temamöte med Chelsea på lördag – bland dem som vill bli inkluderad från off.

Vem han än vänder sig till är Guardiola övertygad om att hans stjärnspäckade grupp kommer att uppfylla förväntningarna, med den tidigare Barcelona-chefen som vill återta ett pris som har undgått honom i 10 år.

Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Vad har sagts?
Guardiola frågade om laget han kommer att välja och sa till reportrar på sin presskonferens före finalen: ”De är redo, jag vet hur bra de är, alla, jag kommer inte att byta om för ett eller två träningspass, som de kommer att övertyga mig. Jag känner de flesta av dem i många år, jag har en idé, fotbollströja junior det finns fortfarande start-XI, fortfarande inte gjort. Inte än

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *