manchester city tröja ”Vid ett tillfälle gick Mane fram

manchester city tröja ”Vid ett tillfälle gick Mane fram till mig och sa till mig, ’Hej man, de här killarna vill inte skicka bollen till mig, kan vi två spela nära? De vill inte att jag ska göra mål.’ Jag gick motvilligt med och varje gång jag fick bollen skulle jag passa den till honom. Jag ville behandla honom rätt eftersom han är en bra och trevlig kille.”

Medan Mane har blomstrat sedan han lämnade Southampton, blev Champions League-vinnare och Ballon d’Or-utmanare i Liverpool, har Wanyamas karriär tagit en annan väg.

Skadekamper i Tottenham såg honom halka ner i hackordningen innan han tog över till MLS-sidan Montreal Impact i mars.

Den kenyanske mittfältaren jobbar nu under Arsenal-legenden Thierry Henry i Kanada, men det kunde ha varit så att han gick tillbaka till Celtic för en andra period med de skotska mästarna.

Wanyama sa om sina kamper för att komma ut från norra London: ”[Spurs] började försena många saker, till och med Celtic, bland många andra lag, ville värva mig men klubben tog mig i cirklar tills affärerna kollapsade, och transferfönstren stängda.”

Den stridbare 28-åringen kunde bara göra ett fotbollströja med namn framträdande för Impact innan fotbollen i Amerika och runt om i världen stängdes av mitt i coronavirus-pandemin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *