manchester united babykläder ”Vi vill inte sälja honom

manchester united babykläder ”Vi vill inte sälja honom, det är väldigt tydligt. Han kommer att stanna här den här säsongen. Jag tror att det här är den bästa lösningen för honom. Han har sin klubb här, sin familj. Han kan miljön.”

Badiashile gjorde sin debut för Monaco i november 2018 och skrev på ett nytt avtal i december förra året som löper till 2024.

Den yngre brodern till målvakten Loic Badiashile, även den i Monacos böcker, försvararen har representerat Frankrike på alla nivåer från U-16 till 19, och har varit med 20 gånger för sin klubb under loppet av 2019-20, avskuren på grund av coronavirus-pandemin i mars.

Monaco har inlett säsongen 2020-21 på ett starkt sätt och har vunnit och oavgjort i sina två inledande matcher för att uppta tredjeplatsen bakom Nice och Bordeaux (försvarsförsvararna Paris Saint-Germain har ännu inte spelat i den aktuella kampanjen på grund av deras åtaganden i de senare stadierna av Champions League i augusti.)

Furstendömets sida kommer att vara angelägna om att förbättra sin nionde placering under den förkortade säsongen 2019-20 som lämnade dem utanför europeisk fotboll, och flyttade in på transfermarknaden för att värva Caio Henrique från Atletico Madrid och Leverkusens Kevin Volland fotbollströjor med tryck samtidigt som de ökar sina ansträngningar att behålla stjärnor som Badiashile.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *