Manchester United fotbollströjor online kan börja

David Moyes hoppas att Manchester United fotbollströjor online kan börja utöva påtryckningar på lagen ovanför dem i loppet om de fyra bästa när de röda reser till Crystal Palace.

United är nu outsiders för en Champions League-plats, 11 poäng bakom den fjärde placerade Liverpool med 12 matcher kvar.

Situationen innebär att United är beroende av att lag ovanför dem glider upp.

Moyes sade på loppet för den fjärde: ”Vi måste försöka, eller hur? Vi måste försöka komma så nära vi kan och se om vi kan sätta något tryck på lagen ovanför oss.”

United använde sin lediga vecka för att resa till Dubai och Moyes hoppas att resan kommer att göra en skillnad för deras förmögenheter: ”Det var fantastiskt att vi hade lite tid tillsammans med spelarna – första gången jag verkligen hade chansen att få en några dagar med pojkarna.

”Vi tränade, vi hade lite avslappningstid också, så det var bra. Du hoppas att du får lite nytta av det. Jag är säker på att det kommer att gynna spelarna, ha chansen att koppla av … Vi hade hellre varit i FA Cup, låt mig säga att mer än någonting, men vi var inte så nästa sak? vi måste göra är att göra dem redo för de 12 återstående spelen. ”

Moyes vet att Crystal Palace under Tony Pulis kommer att vara psg kläder barn ett tufft perspektiv och tillade: ”Tony har alltid sina sidor välorganiserade och välborrade. Spelarna är väl medvetna om hur han vill att de ska spela och vad som förväntas av dem. Han har haft stor framgång under hela sin karriär. Han har varit en riktigt framgångsrik chef i Premier League. Början som han började på Palace … om han håller Crystal Palace uppe kommer det inte vara någon i det här rummet eller några andra journalister som hade frågat frågor som trodde att de skulle stanna uppe. Han gör ett bra jobb med dem. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *