Manchester United kommer att bära fotbollströjor online

Manchester United kommer att bära fotbollströjor online Nike-kit för sin turné i USA före säsongen, trots att de tecknade ett världsrekord £ 750 m-kitavtal med Adidas förra året.

Adidas kommer att bli Uniteds kitleverantörer från början av säsongen 2015-16, men United kommer inte att skänka de tre ränderna i någon av deras tre vänskapsmatcher i International Champions Cup i USA.

Nikes kontrakt med United löper fram till den sista dagen i juli och The Reds är planerad att påbörja en två veckors turné till USA: s västkust, då de fortfarande kommer att kontraheras till den amerikanska sportklädjätten.

United förväntas avslöja sin första Adidas-strip på 23 år för en August Old Trafford-vänlig.

United bar Adidas mellan 1980 och 1992
Trots att man tätat ett lukrativt 10-årigt partnerskap med United är nyheten ett betydande slag för Adidas, Nike största rival, med tanke på exponeringen Uniteds tre nya Nike-kit fick under en femspelstur i Amerika förra året.

362,119 åskådare visade sig för United States-matcher, fotbollskläder barn manchester united med sin seger över Real Madrid på The Big House i Ann Arbor som genererade en folkmassa på 109,318.

Adidas var tidigare Uniteds kitleverantörer mellan 1980 och 1992, då de ersattes av Umbro.

Alex Ferguson utnyttjar Adidas på sin första ansvariga för United 1986
United avslöjade sitt första Nike-kit under en vänstergesevinst på Shelbourne 2002.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *