manchester united tröja Belgiens start XI (3-4-2-1): Thibaut

manchester united tröja Belgiens start XI (3-4-2-1): Thibaut Courtois; Jan Vertonghen, Vincent Kompany, Toby Alderweireld; Nacer Chadli, Marouane Fellaini, Axel Witsel, Thomas Meunier; Eden Hazard, Kevin De Bruyne; Romelu Lukaku.

Brasilien ersättare: Geromel, Filipe Luis, Douglas Costa, Renato Augusto, Marquinhos, Cassio, Fred, Roberto Firmino, Taison, Ederson.

Brasiliens start XI (4-3-3): Alisson; Fagner, Thiago Silva, Miranda, Marcelo; Paulinho, Fernandinho, Coutinho; Willian, Gabriel Jesus, Neymar.

15 minuter till KO: Med 15 minuter kvar till avspark är det på tiden att vi tar en titt på hur de två lagen kommer att ställa upp idag! Låt oss börja med Brasilien!

Roberto Martinezs Belgien har närmat sig turneringen på motsatt sätt, där Thibaut Courtois tillåter fyra mål på fyra matcher. De röda djävlarna är dock mer än kapabla att låsa upp ett försvar, efter att ha hittat nätmaskorna 12 gånger hittills med åtta olika målskyttar. Denna belgiska sida är full av attacktalanger och de har förmågan att straffa lat försvar var som helst på planen.

Detta VM för Brasilien har grundats på defensiv stabilitet. Efter att ha släppt in i sin inledande match av VM i oavgjort 1-1 mot Schweiz, har Brasilien gått fyra matcher utan att Fotbollströjor För Barn kompromissas i backen och överträffat sina motståndare med 6-0 på tre matcher sedan dess.