manchester united tröja En del av kvalet till VM

manchester united tröja En del av kvalet till VM i CONCACAF är att bevisa att du kan överleva, och till och med trivas, med olika grupper av spelare. Och i detta nya format som har krävt att lagen måste kämpa sig igenom tre matcher på en vecka, har det faktumet aldrig varit mer uppenbart.

Genom de första fem matcherna av sin kvalresa har USA bevisat att de kan överleva utan några nyckelspelare. Brenden Aaronson har fyllt i beundransvärt för Christian Pulisic och Gio Reyna.

Unga mittbackar som Miles Robinson gör livet lite lättare även utan John Brooks. Reggie Cannon har inte ens spelat i VM-kvalet, inte heller Daryl Dike, en spelare som såg ut som framtidens USMNT:s anfallare för bara några månader sedan.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Men om söndagens förlust mot Panama visade oss något så är det att USA fortfarande kämpar för att överleva utan sitt startmittfält med i synnerhet Tyler Adams, nu lika fotbollströjor med namn viktigt som någonsin när vi närmar oss halvvägs i kvalcykeln.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *