manchester united tröja med tryck Amerikanska

manchester united tröja med tryck Amerikanska sporter, som NFL, försöker ofta balansera konkurrensen genom initiativ som draften, vilket gör att laget på sista plats får första valet av de bästa nya spelarna för den efterföljande säsongen.

Avsaknaden av befordran och nedflyttning till den franchisemodellen, kan man dock hävda, berövar en del av romantiken i det europeiska spelet, där upprördheter ofta kan skapa seismiska vågor.

Bara förra året blev Bayern chockad av andradivisionen Holstein Kiel i den andra omgången av DFB-Pokal Cup, slagen med 6-5 på straffar efter oavgjort 2-2.

Den större bilden
Marsch kommer nu att vända sin uppmärksamhet mot kontinental fotboll, medan Leipzig förbereder sig för att möta ytterligare en av den europeiska fotbollens rika elit i Champions League.

Bundesliga-outfiten reser till Premier League-titelhållarna Manchester City på onsdag, för att få en stor överraskning mot förra säsongens slagna finalister.

Ytterligare tester mot en annan högsatsande klubb, Paris Saint-Germain, väntar, liksom Club Brugge, vilket lämnar Marschs män i en kamp för att ta sig till sextondelsfinal innan en boll ens sparkas.

Ytterligare läsning Gulacsi öppnar för att behöva lämna Fotbollskläder barn billigt Rodgers LiverpoolMuller försvarar Bayern-överföringar: Rivalerna var inte tvingade att sälja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *