manchester united tröja med tryck Artikeln fortsätter nedan

manchester united tröja med tryck Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Gil spelade för Real Salt Lake från 2010 till 2015, gjorde 145 MLS-matcher och startade 2014 års MLS Cup-final. Fyra av hans fem säsonger med RSL spelades under Jason Kreis, som tog över som tränare för Orlando förra sommaren.

”Luis erbjuder oss ytterligare ett anfallshot och kommer att passa bra in i vårt lag,” sa Orlandos general manager Niki Budalic i ett pressmeddelande. ”[Kreis] talade väldigt mycket om Luis från sin tid i Real Salt Lake och vi är glada över att han ska gå med i laget.”

För att förvärva Gils MLS-rättigheter skickar Orlando $100 000 i riktade tilldelningspengar till Real Salt Lake för säsongen 2018. Affären inkluderar en option att köpa Gil permanent vid säsongens slut. Om Orlando inte utlöser det alternativet kommer RSL att få $50 000 i TAM från Lions för att återförvärva sina MLS-rättigheter.

En dekorerad ungdomslandskamp som fotbollströja barn representerade USA vid U-17-VM 2009 och U-20-VM 2013, Gil har tjänat två landskamper med seniorlandslaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *