Martial åtnjutit några iögonfallande Billiga Fotbollsdräkter Barn cameos från bänken

Romelu Lukaku kanaliserar sin inre Zlatan

I en vecka där Zlatan Ibrahimovic tog tag i alla rubriker stod Romelu Lukaku upp och kastade sin myndighet runt länge innan han gick upp för att ta sin misshandlade straff.

Belgien kan ha missat att bli den första Manchester United-spelaren på 92 år för att göra mål i sina första fyra matcher, men det var märkbart hur vokal han var på fältet.

Lukaku var inte rädd för att ge Daley Blind några stränga Billiga Hazard tröjor instruktioner under en vattenavbrott om kvaliteten på sina leveranser, till exempel.

Det hade nästan den önskade effekten när Blind satte sig på bylinjen innan han svängde i en retande leverans som Lukaku tittade bred.

Marcus Rashford Show

Efter att ha blivit roligt av Swanseas fans förra gången gjorde Marcus Rashford en berättande inverkan från bänken tillsammans med Marouane Fellaini.

Och Jose Mourinho förutspådde det.

Rashford gjorde en berättande påverkan från bänken
Precis som Anthony Martial åtnjutit några iögonfallande Billiga Fotbollsdräkter Barn cameos från bänken, gav Wythenshawe-ladan när det spelade roll eftersom han poked hem omärkt halvvägs genom andra halvleken.

Ett år från sista minuten vinnaren mot Hull, det är ett annat stort mål för Rashford som United undvikit en välbekant hemdragning.

Phil Jones håller fast .. igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *