matchtröjor barn Kamerunskaptenen Vincent Aboubakar har gjort det chockade

matchtröjor barn Kamerunskaptenen Vincent Aboubakar har gjort det chockade påståendet att den egyptiske talismanen Mohamed Salah inte imponerar på honom inför deras semifinalmatch i Africa Cup of Nations 2021 på torsdagskvällen.

Queiroz uppmanar CAF att vidta åtgärder mot Eto’o

I en intervju med Christophe Jousset från RFI uttryckte Aboubakar sin känsla angående faraonskaptenens bedrifter den här säsongen och sa att även om han har haft en bra kampanj med Liverpool, så är han inte på nivån för någon som Kylian Mbappe.

”Han har en fantastisk säsong i Premier League, han hjälper sitt land att gå vidare i tävlingen”, sa anfallaren, som hittills har gjort flest mål i Africa Cup of Nations 2021 efter att ha gjort sex gånger.

”Han imponerar inte särskilt mycket på mig.

”Jag säger det tydligt för att jag är en ärlig person och jag har mitt sätt att se saker.

”Han är en bra spelare, han gör mycket mål men han producerar inte mycket saker i matchen.

”Han är en bra spelare men inte på samma nivå som Mbappe.”

The Indomitable Lions and the Pharaohs kommer att mötas för första gången i en AFCON-turnering sedan finalen i 2017 års upplaga, en match där Aboubakar själv gjorde det avgörande målet för Kameruns 2-1-seger.

Vid detta tillfälle möts lagen i semifinalen fotbollskläder barn messi för att tävla vem som kommer att spela mot Senegal i finalen i det afrikanska showpiecen på söndag kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *