Matchtröjor Fotboll Barn På väg in i helgens Champions League-final

Matchtröjor Fotboll Barn På väg in i helgens Champions League-final kommer det att finnas massor av neutrala som hoppas på en Juventus-vinst. Och det är till stor del på grund av Gianluigi Buffon. Anmärkningsvärt nog har den legendariska målskytten lyckats gå igenom hela sin karriär hittills utan att vinna den mest prestigefyllda pris i europeisk fotboll.

Naturligtvis har 39-åringen det perfekta tillfället att avsluta just den torkan på lördag genom att slå Real Madrid i Cardiff. Det fick oss att tänka till. Det måste finnas massor av fantastiska spelare från förr och nu som missade Champions League-härligheten. Så vi har försökt komma fram till en bästa XI av spelare som inte har kunnat lägga till vinnande Champions League till deras CV – och det är ganska imponerande. Den tuffaste uppgiften var att försöka få in dem alla i en fungerande formation – inte hjälpt av bristen på ytterspelare som passade våra meriter – men till slut slog vi till för en (mycket) smal 3-4- 3 setup.Med tanke på personalen är vi inte säkra på hur den här sidan skulle klara sig defensivt, men vi kan garantera mål.

Så utan vidare, här är den:GK: Gianluigi Buffon Efter att ha startat artikeln om honom, fanns det inget sätt att vi kunde utesluta världscupvinnaren och nästan definitivt en storspel genom tiderna. Att vinna det i år kan också öka hans chanser att som gör anspråk på Ballon d’Or också.CB: Laurent BlancPremier League-fansens minne av Blanc kan vara något skamfilat av hans blandade spel i Man United mot slutet av sin karriär. Den franske försvararen var dock en formidabel klippa i sina bästa år och skulle har lätt kommit in i de flesta lag kring VM 1998. CB: Fabio Cannavaro Trots att han spelade för Inter Milan, Juventus och Real Madrid kom Cannavaros enda europeiska framgång i UEFA-cupen med Parma 1999.

Ännu en världscupvinnare, som skulle kunna dra vilket försvar som helst till ära.CB: Lilian ThuramDet är svårt att tro att Frankrikes mest spelade spelare i historien inte fick tag på Champions League-trofén. Han kom nära 2003 med Juve, bara att förlora mot Milan på straffar i finalen på Old Trafford.CM: Michael BallackBallack var på den förlorande sidan i två finaler (2003 och 2009) under sin lysande karriär. Han var också en del av den tyska sidan för att sluta tvåa 2002 Världscupen. En fantastisk spelare med fruktansvärd tur i finalen. CM: Patrick Vieira Vieira anses vara en Arsenal-legend och styrde Arsene Wengers mittfält i nio år.

Tyvärr lyckades Gunners inte klara av en stor utmaning i Europa medan fransmannen var närvarande. Låter det som bekanta Gunners-fans? CM: Pavel NedvedNedved var också i Juventus för anfallet 2003 men missade finalen genom avstängning. Det hindrade dock inte att han vann Ballon d’Or senare samma år. En seriöst elegant spelare.CAM: Francesco Totti Tror att det är ganska säkert att anta att om Totti hade antagit ett av de otaliga erbjudandena att lämna Roma under sina toppår, skulle han ha vunnit Champions League. Men hans önskan att stanna i Roma har utan tvekan påverkat hans chanser att göra ett större genomslag i Europas topptävling.

ST: Zlatan Ibrahimovic Ibrahimovic kan ha gjort mål i varje klubb han har varit i men Champions League-trofén har fortfarande undgått hans grepp. Han kan dock få tröst i att vinna Europa League med Man United den här säsongen.ST: Ronaldo Onekligen en av de Ronaldo kan göra vilken försvarare som helst rädd.

Ronaldo har erkänt att det är något han fortfarande ångrar att missa UCL, med semifinalerna 2003 den längsta etappen han kunde nå.ST: Dennis Bergkamp Att välja mellan Bergkamp, ​​Hernan Crespo och Ruud van Nistelrooy var knepigt men ex- Arsenals maestro gjorde det precis. Bergkamp vann två UEFA-cuper messi tröja barn men var en oanvänd ersättare för finalen 2006 när Gunners föll mot Barcelona på Stade de France.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *