mbappe tröja barn ”Det är inte bra att göra jämförelser

mbappe tröja barn ”Det är inte bra att göra jämförelser, det sätter stor press på honom, men han påminner mig mycket om mig själv i sin spelstil”, sa VM-vinnaren till reportrar. Gomes är också angelägen om att skapa sin egen väg och baserar sitt spel på en annan stjärna, och förklarar för Globo: ”[Kaka] hade sin karriär och jag har min, som precis har börjat nu. Jag vill helst inte bli stämplad som ”Lilla Kaka”.

”Nu i min position är den mest kompletta spelaren [Kevin] De Bruyne. Han hjälper till i försvaret, gör mål, assisterar, kontrollerar spelet, dikterar tempot. Jag försöker se det och lägga de bästa aspekterna i mitt eget spel.”

Gomes kommer inte att vara billigt. Hans kontrakt sträcker sig till 2023 och innehåller en utköpsklausul värd 50 miljoner euro. Sao Paulo är dock realistiska: de ekonomiska svårigheterna orsakade av den Covid-19-påtvingade uppehållet innebär att de kanske inte har något annat val än att sälja om Madrid eller Barca kommer och ringer. ”Jag tror att det är tufft för honom att stanna länge på grund av hans ålder och talang”, signalerade Tricolor-tränaren Fernando Diniz till Radio Transamerica i april.

”Sao Paulo kommer inte att undkomma [krisen], inte heller nästan vilken brasiliansk klubb som helst. Klubbarna måste sälja för att klara sina ekonomiska åtaganden. Upp till en punkt kommer klubben nästan att tvingas sälja.

”Om du frågar mig vad jag vill är det klart: att han stannar fotbollströja med namn barn så länge som möjligt eftersom han är en spelare med förmåga som är svår att hitta i brasiliansk fotboll, kanske i världen. Han är livsviktig för oss.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *