mbappé tröja barn stadium Neymar har varit känd

mbappé tröja barn stadium Neymar har varit känd för att ha några explosiva ögonblick genom åren, men angriparen har erkänt att han försöker förbättra det, samtidigt som han öppnar upp för sina egna psykiska problem.

Paris Saint-Germains stjärna var fångad av ett antal incidenter förra säsongen, inklusive en avstängning för att ha tjatat mot domare efter hans lags Champions League-eliminering mot Manchester United och en incident som såg honom attackera ett fan.

Brasilianaren jobbar dock på att få ett bättre grepp om sitt humör och se hur han hanterar sig själv i tider av motgångar.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
”Jag är inte en pratglad person”, sa han till Mirror. ”Jag är en väldigt reserverad kille, jag håller saker för mig själv.

”Men det kommer till en punkt där jag blir mbappe tröja barn frustrerad, blir arg, exploderar och inte kommunicerar på ett korrekt sätt. Jag försöker förbättra det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *