mbappe tröja barn Varför de kunde vinna: Om Miguel Almiron

mbappe tröja barn Varför de kunde vinna: Om Miguel Almiron återvänder och hittar sin toppform kommer Atlantas attack återigen att bli svår att stoppa.

Varför de inte kommer att vinna: Deras rekord mot de åtta bästa lagen i MLS är en överraskande 1-4-4, vilket betyder att lagen de sannolikt kommer att se i de senare omgångarna har haft många framgångar mot dem. Slutspelet är ett mer fysiskt fotbollsmärke, och om Atlanta inte kan anpassa sig till det kan det bli ännu ett tidigt utträde.

Outlook: Atlanta United måste gilla sina chanser mot New York City FC i konferenssemifinalen, förutsatt att NYCFC kan ta sig förbi Philadelphia. I så fall kommer det att finnas en bättre chans att ha Almiron på 100 procent mot Red Bulls i finalen i Eastern Conference som de flesta förväntar sig att se. Five Stripes har inte kunnat besegra Red Bulls, men om de äntligen slår av dem kan en MLS-cupfinal på en utsåld Mercedes Benz Stadium erbjuda den perfekta titelvinnande utvisningen för Tata Martino.

3. SPORTING KANSAS CITY
Odds: 7/1

Varför de kunde vinna: Efter fyra raka år av förlust på väg i knockoutomgångarna har SKC nu toppseedet i väst. Deras vinster mot FC Dallas och LAFC för att avsluta grundserien ger dem stor fart, och deras attack har klickat vid rätt tidpunkt, vilket tillsammans med deras starka försvar ger dem utmärkt balans.

Varför de inte kommer att vinna: De har gjort Fotbollsdräkt barn mål, men bristen på en målskytt på framsidan kan vara ett problem mot de bättre försvar de kommer att möta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *