mbappe tröja En dag, om flera år, kan det komma

mbappe tröja En dag, om flera år, kan det komma en tid när vi ser tillbaka på det ögonblick som det unga amerikanska herrlandslaget (USMNT) växte upp.

Vi ska titta på vändpunkten när ett lag av potentiella talanger blev ett lag av vinnare. Vi ska se tillbaka på ett spel som på vissa sätt var oförklarligt, men ett som visade att den här gruppen hade hjärtat och själen att matcha deras till synes obegränsade potential.

Den dagen kan ha varit söndag och det ögonblicket kan bara ha varit det då Christian Pulisic höjde CONCACAF Nations League-trofén högt över sitt huvud.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
När Pulisic släppte ett skrik, medan konfetti strömmade och fyrverkerier exploderade runt honom, när USA firade sin triumf efter en ren gatustrid med sina hårdaste rivaler, var ögonblicket klart för alla att se: det här var natten som barnen slutade vara barn och blev mästare.

Pulisic och USMNT fick tag på vad som för de flesta av lagets unga kärna var deras första internationella trofé och, om allt går enligt planerna, kommer det inte att vara deras sista. På söndagen slog de ut och överlevde rivalerna Mexiko, och vann en 120-minuters luftkamp med 3-2 i en Fotbollströjor baby match som hade allt du kan begära och massor av saker du inte skulle göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *