mbappe tröja ”Men jag är väldigt glad för ikväll

mbappe tröja ”Men jag är väldigt glad för ikväll såg jag många positiva saker, framför allt de unga spelarnas prestationer. Jag tror att Charly Musonda och Kenedy och [Ethan] Ampadu ikväll, glöm inte att han bara är 17 år gammal, jag tycker de spelade en bra match.

Några tankar om visselpipan från Stamford Bridge när Ethan Ampadu imponerar men det krävdes en kamp för att slå Everton från Chelsea #CHEEVE #CFC pic.twitter.com/kn20QCfUQ5

— Nizaar Kinsella (@NizaarKinsella) 25 oktober 2017
”Det är väldigt viktigt att lita på dessa spelare, för jag upprepar att de förtjänar att få den här chansen. Och ikväll är jag väldigt glad eftersom de hade ett bra svar.”

Ampadu spelade en avgörande roll för att Chelsea nådde kvartsfinalen i Ligacupen för första gången sedan 2014-15 och förhoppningen måste vara att han, tillsammans med Musonda och Kenedy, har gjort tillräckligt för att övertyga Conte om att i Chelsea, barn är okej.

De har bevisat det i Ligacupen. De förtjänar fotbollskläder barn en chans att göra likadant i Premier League.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *