mbappe tröja Vad sa Steven Gerrard?

mbappe tröja Vad sa Steven Gerrard?
”Den här klubben har varit till helvetet och tillbaka under de senaste 10 åren. Jag har bara varit en del av den i tre, men jag kan verkligen relatera och jag har fått den känslan och den kärleken med fansen och jag vet vad de har gått igenom,” sa manager Gerrard efter lagets vinst mot St Mirren.

”Jag kan verkligen förstå scenerna. Men jag tror att det är viktigt att de också är säkra och vi försöker alla vara ödmjuka och fokusera på det som är kvar, för det finns många stora matcher kvar och vi vill ha fler.

”Jag har alltid sagt att den första skulle vara svårast och vi är uppenbarligen millimeter från att uppnå det. Men jag vet inte, jag fick en känsla på övervåningen idag att jag vill ha mer, jag är sugen på mer och jag hoppas att mina spelare dela det. Om de gör det är det spännande tider att vara ett Rangers-fan.

”För mig är prioriteringen att verkligen låta det här sjunka in, få det officiellt gjort och inse den monumentala prestation det är. Men det måste göra dig hungrig på mer.

”För mig funderar jag redan på vad som händer härnäst och jag vill ha mer. Det är min drivkraft varje dag när jag kommer till jobbet. Sedan jag var en ung pojke vill jag bara ha framgång och jag vill vinna, jag vill vinna fotboll matcher och jag vill ha sådana stunder i omklädningsrummet. Billiga Fotbollskläder Barn Det är vad det handlar om.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *