men de största Billiga Fotbollskläder Barn moversna är Wales

Argentina har tagit över Tyskland som det bästa rankade laget i världsfotboll trots sitt slutspel för Copa America i Chile tidigare i månaden.

Gerardo Martinos sida sprang två platser till toppen av FIFA: s ranking efter turneringen, vilket såg att de förlorade finalen på straff mot värderna i Santiago.

Chiles framgång har sett dem nära i topp 10, men de största Billiga Fotbollskläder Barn moversna är Wales, som har valvats till en rekordhög ranking av 10: e.

Seger över Belgien – som har sjunkit till tredje – i förra månadens Euro 2016-kvalifierare hjälpte Chris Colemans sida att smyga in i topp 10, en plats bakom England i nionde.

Gareth Bale s strejk i Cardiff var tillräckligt för att säkra en 1-0 seger över VM-kvartalsfinalerna, som satte dem högst i Grupp B och på kurs för de första stora finalerna sedan 1958.

Segern ser Wales klättra 12 platser i världsläget, och över europeiska mästare Spanien, samt öka sina VM-kvalificerade förhoppningar.

Wales kommer att utsädes för World Cup 2018 Juventus tröja Barn billigt kvalificerade rita senare i månaden.

Colombia och Nederländerna runda ut de fem bästa bakom Argentina, Tyskland och Belgien. Brasilien, Portugal och Rumänien är sjätte, sjunde och åttonde respektive.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *