messi tröja barn MAN UTD POTENTIELL STARTUPP

messi tröja barn MAN UTD POTENTIELL STARTUPP
Efter det mer defensiva upplägget mot Liverpool förra veckan kommer Mourinho sannolikt att återgå till en mer bekant laguppställning i West Yorkshire. Jones kommer sannolikt att återvända så han kommer att kliva tillbaka för Victor Lindelof från mitten i mitten i veckan, medan Ashley Young förmodligen kommer att ersätta Daley Blind som vänsterback.

Mourinho har ont om alternativ mitt på mittfältet så Ander Herrera och Nemanja Matic förväntas gå in i maskinrummet igen, men han kan ta tillbaka Anthony Martial för en ny start till vänster beroende på konditionen hos Rashford.

Martial 11/10 för att göra mål när som helst

Henrikh Mkhitaryan kan vara bland kandidaterna för att bli utvilad efter ett par underväldigande prestationer den här veckan med Jesse Lingard i beredskap för att starta i Premier League för första gången den här säsongen.

HUDDERSFIELD TOWN TEAM NYHETER
För ett lag som flyttades upp med en negativ målskillnad och inga slutspelssegrar utanför straffläggningar, fick Huddersfield en flygande start på säsongen med fotbollströja junior segrar över Crystal Palace och Newcastle United som såg dem hålla jämna steg med Manchester United till öppningen fjorton dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *